Word jij de nieuwe presentator of verslaggever van het 
Amstelkids Vrijheidsjournaal?
Doe auditie!
 
 

 
 
Lijkt het jou leuk om te presteren en te acteren in een echte studio? Geef je dan op voor het tweede Amstelkids Journaal. En laat zien wat jij kunt!

Eind 2020 maakten we, vanwege de intocht van Sinterklaas, voor de eerste keer een écht Amstelkids Journaal. Een journaal dat werd bekeken op alle basisscholen van Amstelveen en uitgezonden op RTV Amstelveen. Het televisiekanaal van de stad. Samen met kinderen uit de buurt gaan we weer een nieuw journaal maken: het Amstelkids Vrijheidsjournaal. Wil jij meedoen? Doe dan auditie!

WAT ZOEKEN WE?
De redactie van Amstelkids is op zoek naar kinderen tussen de 8 en 13 jaar oud die het leuk vinden om te presenteren en acteren. Zit jij op toneelles of lijkt je dat heel leuk? Ben je niet bang om je stem te laten horen? Durf jij nieuwe dingen te proberen? En lijkt het je leuk om tekst uit je hoofd te leren en dit te presenteren in een studio of op een locatie in de buurt? Dan zoeken we jou!

GEEF JE OP MET EEN VIDEO
Wat moet je doen om je aan te melden?
1.  Maak een video (met toestemming van je ouders) van maximaal 2 minuten.
2. In deze video presenteer je je eigen journaal. Hierin stel je jezelf even kort voor en laat je zien wat jij kunt! Je mag hierin je eigen tekst verzinnen.
3. Probeer duidelijk te spreken, zodat het voor iedereen verstaanbaar is.
4. En maak vooral plezier en wie weet presenteer jij het nieuwste Amstelkids Journaal!

Stuur jouw video uiterlijk 23 maart 2021 naar info@amstelkids.nl. Vergeet hierbij niet je telefoonnummer mee te sturen, zodat we contact met je kunnen opnemen. Heel veel succes!

 
Laag_header.jpg

DE AUDITIE IS GESLOTEN